Geitenboerke zorgboerderij

Logo zorgboerderij Geitenboerke

Zorgboerderij ’t Geitenboerke
Iedereen kan iets, daar zijn we bij zorgboerderij ’t geitenboerke van overtuigd. We kijken dan ook graag samen met onze cliënten, ook wel hulpboeren genoemd, waar de kwaliteiten liggen en hoe we hen een zinvolle, gestructureerde dagbesteding kunnen bieden.

Missie & Visie
’t Geitenboerke gunt iedereen een zinvolle dagbesteding. Daarbij kijken we naar de kwaliteiten en interesses van onze hulpboeren, om de dagbesteding voor een ieder zo passend mogelijk te maken.

Het doel van zorgboerderij ’t Geitenboerke is om onze hulpboeren een zinvolle dagbesteding te bieden in een warme sfeer. Een samen-gevoel te laten ervaren, eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten en te socialiseren met anderen. Hierdoor hopen we onze hulpboeren zich zo “normaal” mogelijk te laten voelen, zodat vaardigheden behouden en waar mogelijk uitgebreid kunnen worden.

De GGD Brabant-Zuidoost houdt toezicht op de kwaliteit van de geleverde zorg. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de website van de GGD  

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor jou doen:

Christ

’t  Geitenboerke

Foto Christ Schippers

Christ Schippers

Lees meer....

Iris
Professionele
begeleidster

Iris Jansen

 Lees meer….

Anja


Noa


Sanne
Professionele
begeleider

Sanne_Hilderink

Sanne Hilderink

Lees meer…

Wim
Professionele
begeleider

Wim-Verhees

Wim Verhees

Lees meer…

Wat hebben wij te bieden

Hulpboeren
Alle voorkomende werkzaamheden in- en rondom de boerderij. Denk hierbij aan de verzorging van de geiten, in het voorjaar het verzorgen van de lammetjes, voeren van geiten, onderhouden van het erf, stallen uitmesten, stallen opstrooien, stallen aanvegen, moestuin aanleggen en diverse onderhoudswerkzaamheden.
De hulpboeren zijn 5 dagen in de week welkom van 9.30 tot 15.30 uur.

“Boer”gondische groep
Verzorgen van de lunch voor de (hulp)boeren, koffie/thee verzorgen.
Daarnaast doen we ook voorbereidende keukenwerkzaamheden voor Gasterij ’t Dorpsgenot, bijvoorbeeld: het maken van soepen, sauzen, gebak, kruidenboter, chocolademousse, koekjes, focaccia’s, geitenburgers.
De boergondische groep is er op dinsdag en/of vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur.

 

Onze doelgroep
– Mensen met een zintuiglijke beperking
– Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
– Mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
– Mensen met een somatische beperking
– Mensen met psychiatrische klachten
– Mensen in een sociaal isolement

Leeftijd
Volwassenen (18+)

Zorgboerderij ’t Geitenboerke is gespecialiseerd in hulp voor specifieke doelgroepen en zorgvragen. Daarom gaan wij voor maatwerk. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

leerbedrijf100
landbouw-en-zorg100
kwaliteitskeurmerk100
szz100
Wij werken samen met SZZ (AGB-code: 73732952)

Aanmelden

Er is een indicatie van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) nodig om je aan te kunnen sluiten bij onze hulpboeren en/of onze bourgondische groep. Er zijn ook mogelijkheden op PGB basis en WLZ beschikking. Zorgboerderij ’t Geitenboerke heeft een contract met de gemeenten Veldhoven, Bladel, Bergeijk, Eersel, Reusel-De Mierden, Best en Oirschot.

Zorgboerderij ’t Geitenboerke
Toterfout 13
5507 RD Veldhoven
zorgmanager@geitenboerke.nl


Vrijwilligers

Zou je graag als vrijwilliger een steentje willen bijdragen als ondersteuning voor de hulpboeren of de bourgondische groep, stuur ons dan een mailtje: zorgmanager@geitenboerke.nl

 

 

Lees hier het artikel in het Eindhovens Dagblad.

 

 

 

Onze AGB-code is 98104464