Home

 

Welkom op de website over de geitenhouderij van de familie Schippers te Oerle.

Naast het houden van melkgeiten
is hier van alles te doen.


 Graag nodigen wij U uit om eens op
deze website rond te kijken.

Op deze boerderij in Oerle vind je ruim 600 melkgeiten, het merendeel hiervan zijn witte melkgeiten. De geiten worden twee keer per dag gemolken, met een 48-stand carrousel.
De melk van de geiten wordt verwerkt door Milkconnect. Milkconnect is een handelsonderneming in geitenmelk, opgestart in 2007. Bij ’t Geitenboerke kun je wel allerlei geitenkazen en andere geitenmelkproducten kopen.

In 1999 is de boerderij gestart en sindsdien is er een hoop veranderd. Zo is ’t Geitenboerke een zorgboerderij geworden. Dit is een project dat wordt gerealiseerd in samenwerking met zorgproject Novafarm. Meer informatie hierover kun je vinden bij ‘zorgboerderij’.

Je kunt er tevens terecht voor een kinderfeestje, familiedag of een excursie waarbij je kennis maakt met de geitenhouderij. Lees hierover meer als u op de knop ‘excursies’ klikt.
Samen met het naastgelegen Gasterij ’t Dorpsgenot worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo ook teambuildingsactiviteit ‘De Oerse Bokkenrijders’. Neem voor meer informatie gerust contact op via of kijk op de websites.

 

 

Behalve tijdens de geitenkijkdagen is ’t Geitenboerke
alleen op afspraak toegankelijk.

 

Bent U toch in de buurt, dan bent
U bij onze buren,”Gasterij Dorpsgenot” van
harte welkom voor een kop koffie met
gebak of iets van de kleine kaart.

De vorige geitenkijkdagen

 

 

Dit filmpje laat zien wat er allemaal te zien is
bij ’t Geitenboerke.

Klaar met spelen en lammetjes knuffelen. Dan is het tijd om nog iets lekkers te eten en te drinken bij onze buren Gasterij Dorpsgenot.
Kijk hier alvast op hun lunchkaart wat er allemaal voor lekkers is. Eet smakelijk alvast!!

De Oerse Bokkenrijders is een nieuw en uniek arrangement voor groepen als u op zoek bent naar een leuk en origineel uitje in de omgeving van Eindhoven.

Kijk ook op http://www.oersebokkenrijders.nl

Bent u toch in de buurt van 't geitenboerke, vergeet dan vooral niet om even bij Gasterij Dorpsgenot binnen te stappen en te genieten van een drankje of een van de heerlijke gerechten. Kijk hier voor de lunchkaart of voor de dinerkaart.

Bij vragen, neem gerust even contact met ons op en bel 040 258 6310 of e-mail info@gasterijdorpsgenot.nl

Op zoek naar een werk/leerplek.
Kijk eens bij Calibris.