lees meer over Christ

Mijn naam is Christ Schippers.
Samen met mijn vrouw Marleen zijn wij in 1997 gestart met “ondernemen” met 50 geiten. In 1999 hebben wij op de huidige locatie een geheel nieuwe geitenstal gebouwd voor 750 melkgeiten.
 
Zowel mijn vrouw als ikzelf zijn “mensen mensen”. In 2005 zijn wij daarom gestart met een zorgboerderij. Iedere dag hebben we plezier in ons werk en dat proberen we over te brengen naar onze hulpboeren en cliënten. Ons motto “iedereen kan iets” past dan ook echt bij onze bedrijven. Niet alleen werken, maar ook een luisterend oor en een beetje Brabants geauwehoer heeft ervoor gezorgd dat wij al 15 jaar met zorg werken.
 
Naast onze geiten, een Gasterij, onze dochter Daniëlle en onze zoon Hendrik probeer ik ook nog tijd vrij te maken voor het plaatselijk Gilde. Als kapitein heb ik daarin een bestuursfunctie die ik met heel veel plezier beleef!
 
Als jij een vraag hebt om onze zorgboerderij te bekijken gaan we graag met je in gesprek onder het genot van een bakske koffie.