Lees meer over Jurgen

Mijn naam is Jurgen Hendriks. In het jaar 1985 zag ik het eerste levenslicht. Ik ben geboren in Hapert, maar al snel verhuisd naar Reusel Inmiddels woon ik een aantal jaren in Bladel. 

Na 10 jaar als bouwplaatstimmerman te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om de zorgsector in te gaan. 10 jaar lang heb ik bij ASVZ (Vincentius) te Udenhout gewerkt. Gedurende deze tijd heb ik de studie Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4 afgerond. Door de vele afwisseling in het werken met diverse doelgroepen heb ik hier enorm veel geleerd en ervaring op gedaan. 

2022 is het jaar waarin ik mijn eigen bedrijf JurgenZorgSamen heb opgericht. Als ZZP’er werk ik elke donderdag met veel plezier bij ’t Geitenboerke. Hier wordt iedereen gelijk behandeld, waardoor er een erg fijne en gemoedelijke sfeer ontstaat. 

Het bijdragen aan een zinvolle daginvulling en het mogelijk maken om de zorgvrager ( genaamd hulpboeren ) te laten groeien in hun ontwikkeling geven mij enorm veel energie. 

Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van dit gezellige team. 

Geniet van jullie dag!

Groetjes Jurgen