lees meer over Rachelle

Ik ben Rachelle Smulders, 23 jaar en geboren en getogen in Eindhoven. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij Gasterij ’t Dorpsgenot en sinds 1 maart ook als leidinggevende.

Per januari 2020 ben ik afgestudeerd als GGZ-agoog aan de Fontys in Eindhoven. Hoewel ik het werk in de horeca erg leuk vind, is de zorg mijn echte passie. Dat het mogelijk is om bij de gasterij en Zorgboerderij ’t Geitenboerke deze twee passies te combineren is dan ook een droombaan voor mij!

Wat voor mij belangrijk is in het contact met cliënten, is onvoorwaardelijke warmte en betrokkenheid. Verder kijken dan de stoornis of het ziektebeeld, erachter komen wie iemand echt is en er altijd voor diegene zijn. En ook ik ben naast hulpverlener, voornamelijk gewoon mens. Menselijkheid is dan ook wat voorop staat in mijn begeleidingsstijl, naast de cliënt staan en altijd open en eerlijk zijn naar elkaar. Dan kom je volgens mij het verst! 

ga hier terug naar de Zorgboerderij pagina