Lees meer over Sandra

Even voorstellen….

Mijn naam is Sandra Vogels, 35 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de Fontys sociale studies. Sinds Januari 2022 ben ik werkzaam bij ’t Geitenboerke.

Ik werk nu 15 jaar in de zorg. 10 jaar als ambulant begeleider en 5 jaar als woonbegeleider. Ik kwam er al snel achter dat ik het belangrijk vind dat cliënten centraal staan. Ik vind het belangrijk dat ik alle tijd heb om goed te luisteren en te analyseren waarbij ik iemand kan ondersteunen. Nu start 2022 voor mij met een nieuwe uitdaging als GGZ- agoog  hier bij ’t Geitenboerke.

Iedereen kan iets! Het motto van ’t Geitenboerke waar ik me volledig in kan vinden. Ik vind het een leuke uitdaging om deelnemers een fijne en nuttige dagbesteding te bezorgen. Waarbij gezelligheid en humor prioriteit hebben!  Maatwerk bieden is waar ik voor sta, elke deelnemer een zo passend mogelijke dag invulling bezorgen, waarbij ieder in zijn eigen kracht staat en doet waar hij/ zij het meest gelukkig van wordt. Ik ben ervan overtuigd dat succeservaringen en je als mens nuttig voelen voor een ieder ontzettend belangrijk is. Ik werk dan ook graag competentiegericht.

Ik heb er erg veel zin in!

ga hier terug naar de Zorgboerderij pagina