Lees meer over Sanne

Mijn naam is Sanne Hilderink en ik ben woonachtig in Eindhoven. Van oorsprong een Twentenaar maar ik heb mijn hart verloren aan het mooie Brabant.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de zorg. Na een zoektocht in de verschillende werkvelden, ben ik terecht gekomen in het begeleiden van mensen met autisme en werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Balanss. Ik vind dat heerlijk maar zocht een aanvulling; zorg combineren met fysiek werk. Zo ben ik als zzp’er bij ’t Geitenboerke terechtgekomen.

De aanvulling om met fysiek werk mensen te kunnen ondersteunen in een zinvolle dagbesteding, hen afleiding te geven van de moeilijkheden die het dagelijks leven met zich meebrengt en de gezelligheid die aanwezig is bij de boer maken dat ik mijn plek
heb gevonden.

Hopelijk tot ziens bij ’t Geitenboerke!

Groetjes Sanne

ga hier terug naar de Zorgboerderij pagina