Lees meer over Wim

Mijn naam is Wim Verhees, ben van het bouwjaar 1984 en ik woon in het mooie Bladel.
In mijn vrijetijd ben ik graag in de natuur, ga kamperen of probeer een visje te vangen. Verder kan je me aantreffen met een schroefmachine in de hand want ik ben ook graag aan het klussen in en rondom huis.

In maart 2020 ben ik gestart als zzp’er binnen de zorg en dagbesteding.
Zo ben ik ook bij de zorgboerderij van ‘t Geitenboerke terecht gekomen waar ik iedere donderdag de Bourgondische groep begeleid. De gemoedelijke Brabantse sfeer en het directe contact met de hulpboeren maken het werken hier erg leuk. Ik denk graag in mogelijkheden en waar een ander een probleem ziet, zie ik een uitdaging!

Het mooiste compliment dat ik hier van één van de hulpboeren heb gekregen is de titel van “motivatie coach.”

Waarom ik doe wat ik doe…
Ik ben in het jaar 2000 begonnen met werken bij Lunetzorg en heb daar tot 2020 gewerkt. Begonnen met het bijbaantje “transport voeding” en tijdens mijn verdere loopbaan en studie op verschillende buitenhuizen gewerkt als cliëntbegeleider.
Je zou me ook kunnen kennen van stichting “de Hoeksteen” in Bladel. Ook hier loop ik al vanaf het jaar 2000 met veel plezier rond als vrijwilliger bij de donderdagavondclub.

Zoals jullie kunnen lezen, niet gek dus dat ik mijn werk met veel passie en plezier doe. Dit enthousiasme straal ik ook uit en dit helpt om de mensen om me heen te motiveren.

ga hier terug naar de Zorgboerderij pagina